• Geri dön

  • 51 Görüntülenme

  • 151 Haber

  • 2.353 İşletme görüntülenme


DeFacto, yılbaşı gecesinde tüm gözleri üzerine çekmek isteyenler için birbirinden şık ürünler sunuyor. Her yaşa ve her tarza uygun zengin kombin seçeneklerinin bulunduğu DeFacto Yılbaşı Koleksiyonu’nda payet, pul ve taşlarla bezeli tasarımlar, gecenin ışıltısını üzerinde taşımak isteyenlerin tercihi oluyor.

DeFacto, yeni yılda tüm gözleri üzerine çekmek isteyenler için Yılbaşı Koleksiyonu’nda her tarza uygun ve birbirinden şık parçalar sunuyor. Yılın son gününde ışıltısını şık kombiniyle yansıtmak isteyenler DeFacto’da buluşuyor. DeFacto Yılbaşı Koleksiyonu’nda spor şıklığı ve klasik giyimin rahatlığı ön plana çıkıyor. Işıltılı yılbaşı gecesinden ilham alınan koleksiyonda, payet, pul ve taşlarla bezeli tasarımlar yer alıyor.

Yılbaşı gecesinin olmazsa olmaz renkleri kırmızı, siyah ve yeşilin yanı sıra sezonun trendi olan metalik renklerdeki parçaların da yer aldığı koleksiyonda, parıltılı ve kadife kumaşlar göz alıcı bir etki yaratırken ekose desenler ise zamana meydan okuyarak her dönemin vazgeçilmezi olduklarına vurgu yapıyor. Kadın ve çocuk koleksiyonlarında ise dantel kumaşlar öne çıkıyor.

Yılbaşı gecesinin ışıltısını üzerinde taşımak isteyenlerin DeFacto’nun Yılbaşı Koleksiyonu’nda yer alan tüm ürünlere www.defacto.com web adresinden, mobil uygulamasından ve mağazalarından ulaşabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL